Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Lån.dk er et site, der skaber oversigt over de forskellige lånemuligheder, du har, når du gerne vil oprette et lån på nettet. Der findes mange lignende sider, og det stiller store krav til denne – for der findes mange sider, der ikke er af særligt høj kvalitet og udelukkende er udarbejdet med en lukrativt dagsorden for øje uden at give den besøgende nogen egentlig form for værdi. Herunder ser vi på Lån.dk, og hvorvidt den er af kvalitet.

Brugervenlighed

Når du klikker dig ind på Lån.dk, bliver du mødt af et header-billede, der illustrerer, at her er tale om en side, der omhandler forbrugslån, boliglån og flere andre ydelser, der relaterer sig hertil. Fra forsiden er der links til alle de vigtige undersider, som du ligeledes har mulighed for at tilgå. Det betyder helt konkret, at du nemt har let ved at komme rundt på siden, og du behøver ikke at tænke dig om, førend du finder de links, du har brug for.

Designet

Designet er blandt de bedre inden for dette emne, og det vil være svært at finde andre, der er lige så pæne. Brugeroplevelsen er i top, og teksten er nem at læse. Det betyder altså, at her er tale om en ordentlig side, der er let at navigere rundt på, giver god information og samtidig skaber et godt overblik over de forskellige lånetyper, der er på markedet.

Opsummering

Her er tale om en hjemmeside, der er godt designet og består af en lang række gavnende oplysninger, der relevante for den målgruppe, siden henvender sig til. Her er en god opdeling af de forskellige emner, og det er let at finde det, man søger, via den overskuelige navigation eller ved at klikke sig ind på forsiden. Du kan besøge sitet her, såfremt du har lyst til det. Rigtig god fornøjelse!

Skrevet af admin