Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er en offentlig hemmelighed, at meget af det bedste oksekød der bliver produceret i Danmark enten bliver eksporteret til andre lande, eller bliver solgt til fine restauranter. Det kan derfor være meget svært som privat person at få fingrene i super lækre bøffer. Det er også derfor, at man f.eks. i Føtex ser et større og større udvalg af US kød, hvor de har en lang tradition for kødkvæg, og for at lave store saftige bøffer.

Hvis man ikke lige bor i nærheden af en velassorteret slagter kan det være meget svært at finde rigtig lækkert kød, men der findes heldigvis alternativer til fysiske slagtere. Et af de alternativer hedder Kronekød, og er en slagter der startede i Randers, men nu er blevet landsdækkende gennem deres webshop Kronekod.dk.

Udvalget på webshoppen tæller stort set alt inden for køb, men det primære fokus er på oksekød. Kronekod forhandler et stort udvalg af danske oksekød, men fokus er på importeret kød fra USA, Australien, New Zealand, Argentina, Uruguay og andre  lande der har lang tradition for store bøffer og lignende. Udover oksekød finder man også et bredt udvalg af fjerkræ, gris og sågar lidt mere kuriøse ting som vildsvinebøffer og strudsesteaks.

Når man surfer rundt på kronekod.dk og og kigger på det uendeligt store udvalg af kød er det komplet umuligt ikke at blive fristet og lækkersulten, medmindre man er veganer. Billederne er indbydende og af meget høj kvalitet, hvilket er essentielt, hvis man vil sælge produkter som kvalitetskød.

Selve shop delen af siden fungerer fint, og det er let at navigere rundt i de forskellige kategorier uanset om det er fjerkræ, oksekød eller noget helt tredje man er ude efter. Maden levereres i godkendte kasser, og der står tydeligt, hvornår man skal bestille inden hvis man skal have sine varer inden bestemte dage.

Kronekod.dk er en indbydede webshop, som alle kødelskere uden tvivl vil finde rigtig interessant.

Skrevet af admin