Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kondomland.dk er en webshop der, som du nok have gættet, sælger kondomer på nettet. De vil gerne bekæmpe det tabu der er begyndt at komme med at det er pinligt at købe kondomer i butikker og derfor tilbyder de en nem løsning på at man kan købe dem online og de sender endda det hele i en diskret indpakning og fra neutral afsender, således at ingen kan finde ud af hvor fra du har købt din pakke. Kondomland.dk udsender endda stor mængde gratis kondomer hvert år. Først og fremmest tilbyder de 12 gratis kondomer til dig hver eneste gang du bestiller på siden. Derudover så uddeler Kondomland.dk også mange kondomer til Natteravnene som går rundt i nattelivet i de større byer og hjælper unge mennesker alt det kan du se mere om her

Teknik

Teknikken på en hjemmeside er alle de ting du ikke ser direkte som bruger. Men du mærker stadig effekten af den tekniske opsætning. Det du mærker mest til som bruger er hastigheden på sitet. Hastigheden på kondomland.dk er hurtigt og derfor kommer du nemt rundt på de forskellige sider derinde så du ikke skal sidde og vente på at komme videre og shoppe rundt. Det er rigtig positivt for oplevelsen på siden.

 

Brugervenlighed

Siden har en rigtig god menu struktur for du kan finde lige præcis det du leder efter. Samtidig er der en masse tekst der kan forklare dig tingene hvis du er i tvivl om noget. Dog kan den store mængde tekst også virke overvældene for nogle brugere. Samtidig bærer sitet lidt præg af at bruge et gammeldags design som måske også vil trække nogle kunder væk fordi de synes det ser utroværdigt ud.

Konklusion

Alt i alt har Kondomland.dk et rigtig godt site. Det svarer super hurtigt og det er nemt at navigere rundt i. Det eneste minus vi har kunne finde er at sidens lidt simple/gammeldags design kan have en negativ effekt på nogle brugere

 

4/5

Skrevet af admin