Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kammalou er et af Danmarks førende bureauer indenfor Magento udvikling. Virksomheden tilbyder alt indenfor Magento hjemmesider og webshops, ligesom de også tilbyder at hoste en Magento løsning. Der er mange af de billige webhoteller som ikke kan håndtere disse løsninger. Så ved at lade et bureau som Kammalou stå for hostingen slipper for alle bekymringer om oppetid, hastighed og meget andet.

Et Magento bureau som gør en tand ekstra ud af det

Service er i højsædet ved Kammalou. De dygtige folk, som du møder undervejs i projektet, leverer fuldkommen gennemsigtighed i udviklingsforløbet af en ny e-handelsplatform. Du bliver som kunde taget i hånden fra starten, og hele vejen til målet.

Usability på hjemmesiden kammalou.dk

Usability, som er en it-terminologi, der beskriver noget om hvordan en hjemmeside eller et system performer. Helt basalt kigger man på om selve brugerfladen er intuitiv og fungerer som brugeren vil forvente. På Kammalous hjemmeside er let og enkelt at navigere rundt, og man er som bruger ikke i tvivl om hvor man skal navigere hen. Der er tænkt over de midste detaljer, og hensigten med at kunder kan/skal udfylde en formular for at kontakte dem, vises nemt og enkelt med en popup, efter x antal tid på siden.

Teknik og information

Kammalou.dk fungere grundlæggende rigtig godt. Siden er enkelt og lige til og der er generelt ingen synlige fejl på siden. Ligeledes er sproget letforståeligt, og budskabet om at køreskolen tilbyder kørekort til bil og trailer i Ringsted, kommer let til udtryk. Der er alle de informationer, der skal være på en hjemmeside og derfor forlader man ikke siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af.

Anmeldelse: 5/5

Siden kammalou.dk er fin og brugervenlig, og der er igen tvivl om at virksomheden ved hvad de laver. Der er tale om en god side, der er hurtig og leverer den information, der er nødvendig. God og solid WordPress hjemmeside

Skrevet af admin