Hyggelig-julefrokost.dk forside

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvordan WordPress fungere

Mange sider i dag bruger WordPress som byggesten og det bliver mere og mere populært. Grunden til dette er, at man let kan lave en hjemmeside, som kommer til at se professionel ud, samtidig med at man selv kan lægge indhold op på hjemmesiden, uden at skulle være en ekspert til at kode. WordPress er et CMS Content Management System, som kan bruges til at lægge indhold op på ens egne hjemmesider, som bruger dette CMS. WordPress gør det simpelt og let, det giver en stor fleksibilitet, da det ikke tager langtid, når først man har prøvet det et par gange.

De tre sider

Man kan lave sider som disse tre: firmajulefrokost-i-koebenhavn.dk, hyggelig-julefrokost.dk, julefrokost-teambuilding.dk. De er alle bygget op med WordPress, som giver mulighed for at installere et tema, som giver selve skelettet for siden og dens udseende. Herefter kan man selv lave en forside og efter lave undersider. Typisk vil et tema give alle de ting, der er nødvendige for at have en god hjemmeside. Dette gælder menuer, sidens opbygning med header, footer og content og mulighed for at ændre disse elementer, så det passer til de behov man end måtte have.

Alle disse tre hjemmesider er bygget godt op og man kan se at en af dem har et plug-in, som gør at der kommer et nedtællingselement frem på siden. Denne nedtæller tæller smart nok ned til juleaften, hvilket er meget relevant, når siden handler om julefrokoster.  Der er også tilføjet flotte billeder, som giver en god stemning og de valgte farve er med  til at gøre stemningen endnu mere juleagtig.

Anmeldelse 4/5

Derfor får disse sider 4 stjerner, da de er simple og fyldt med jule stemning. De beskriver meget godt hvordan en god firmajulefrokost skulle kunne og hvor man evt. kan henvende sig, hvis man som virksomhed gerne vil haven god oplevelse.

Skrevet af admin