Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nordsjællands bedste hundeskole og kendt som Jeanettes Hundeskole har specialiseret sig i professionel hundetræning for alle typer hunde. Jeanettes  kærlighed til hundene er i centrum her, og det kan tydeligt mærkes igennem hele forløbet. Jeanette arbejdes udelukkende med positiv energi og kun positive træningsmetoder. Til en hver hundetræning bliver der lagt vægt på at give hunden en positiv oplevelse, og derfor er der sjældent et ‘Nej’ under træningen. På Jeanettes hundeskole er det er guleroden fremfor pisken, da erfaringen siger at det giver en langt bedre effekt, hvis der fokuseres på det positive Hvis du har en hund og kunne være interesseret i hvalpetræning, er Jeanettes hundeskole uden tvivl en af landets bedste hundeskoler.

Usability på Jeanetteshundeskole.dk

Usability er en it-terminologi, som tager udgangspunkt et system performer.Grundlæggende kigger man på om selve brugerfladen er intuitiv og fungerer som brugeren vil forvente. Målgruppen for Jeanetteshundeskole.dk er personer med hunde og kærlighed til hundene. Hjemmeside er let og enkelt at navigere rundt, og det er muligt at benytte søgefunktionen øverst op siden. Ligeledes er der en let og enkel menu i toppen af siden.

Teknik og information

Al den grundlæggende teknik fungerer rigtig godt på Jeanetteshundeskole.dk. Alle sider virker efter hensigten, og der er generelt ingen synlige fejl på siden, der er værd at kommentere på. Ligeledes er sproget letforståeligt og taler direkte til målgruppen. Der er alle de informationer, der skal være på en hjemmeside og derfor forlader man ikke siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af. Ligeledes er til muligt at booke hold direkte på hjemmesiden.

Anmeldelse: 5/5

Jeanetteshundeskole.dk er fin og brugervenlig bygget op. Designet taler godt til målgruppen og derfor er vores karakterer også 5/5. Der er tale om en god side, der er hurtig og leverer den information, der er nødvendig – alt i alt en rigtig god side

Skrevet af admin