inventarland

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

På sjælland ligger hovedkontoret for Inventarland.dk, som derudover har lokaler og showrooms rundt omkring i hele landet . Inventarland er en dansk butik, der sælger kontormøbler, gadeskilte og inventar til virksomheder samt privatpersoner over hele landet. Firmaet har eksisteret i mere end 30 år, og har lige siden opbygget en bred viden omkring, hvordan kontormøbler anvendes bedst muligt. Al personale er ligeledes uddannet, og er klar med råd og vejledning til den enkelte kunde Det er altid muligt at komme ind i en af butikkenerne, besøge et af de mange showrooms, hvor du kan få gode råd med på vejen, inden du vælger, hvilke møbler du vil indrette dit hjem eller kontor med.

Brugervenlighed

Inventarland.dk er meget brugervenligt. På forsiden har du let og enkelt mulighed for at navigere rundt og finde præcist det produkt du efterspørger. Du kan let navigere rundt på siden, og du finder hurtigt ud af hvad virksomheden beskæftiger sig med. Du har ligeledes nemt ved at kommunikere med virksomheden, hvor der i bunden er kontaktoplysninger i form af mail, adresse og telefon nummer.

Kommunikation

Umiddelbart er det b2b markedet, som virksomheden henvender sig til. Dog får man også et indtryk at man som privat person også kan handle på siden. Alle priser er inklusive moms, og nødvendige informationer, som der skal være på en hjemmeside er der. Derfor forlader man som bruger siden med et indtryk af, at der er informationer, man ikke er gået glip af.

Teknik

Inventarland har styr på teknikken. Alt på hjemmesiden fungere hensigtmæssigt og der er ingen sider som melder umiddelbare fejl. Der er ikke de store anbefalinger på dette område. Siden fungere hurtigt og er overgået til https, som er den standard som Google anbefaler. Der er ligeledes lavet de rette overgange til https overgang, og siden har et troværdigt ssl certifikat.

 Anmeldelse: 4,5/5

Vi giver siden 4/5. Hvilket indikere at vi rigtig godt kan lide siden. Der er tale om en god side, der hurtigt og enkelt leverer den information, der er nødvendig.

Skrevet af admin