Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Inventarland.dk er en dansk webshop der forhandler alt inden for inventar. Der er et stort udvalg af alle afskygninger, så uanset om behovet er et tøjstativ eller en palleløfter, der kan løfte et par tons, så kan det findes på Inventarland.dk, hvilket gør siden rimelig unik.

Man skal lede meget længe efter en webshop i genre, hvor man finder så bredt og velassorteret et udvalg som på Inventarland. Alene indenfor kontorstole, finder man et udvalg på flere hunderede modeller, med alt fra enkle modeller og til de mere avancerede og ergonomiske af slagsen.

Inventarland.dk bærer præg af også at være henvendt til personer, der har læst nogle af de kataloger, der bliver udsendt, da man kan søge direkte på varenummer i søgefeltet. Skulle man ikke være i besiddelse af dette, kan man dog naturligvis også vælge at søge med almindelig tekst efter ting som “kontorstole”, “beklædningsskabe” eller noget helt tredje.

Når man har en webshop med så mange produkter, så er det største proble ofte, at få overskueliggjort det hele, så produkterne ikke forsvinder mellem hinanden. Inventarland.dk har formået at løse dette på glimrende vis, ved hjælp af grupperingerne i kategorierne. Hvis vi vinder tilbage til “kontorstole”, så er der herunder en lang række underkategorier af typer af tole, hvilket gør det overskueligt at finde rundt mellem dem – også selvom man ikke ved hvad man helt specifikt leder efter.

Inventarland.dk er meget fokuseret på prisen og besparelser, hvilket betyder, at hver gang en vare er på tilbud og der er en vis besparelse, bliver dette markeret med en stor gul splash. Æstetisk gør det ikke noget godt for siden, men det er en let måde at se, hvor man finder de gode tilbud, og hvor man dermed kan gøre en ekstra god handel.

Shoppen handler primært med erhvervsdrivende og er derfor naturligvis e-mærket som man forventer det, når man handler med professionelle.

Skrevet af admin