Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Blæk og toner til printere nok ikke en udgift, de fleste synes specielt godt om. Det kan være dyrt at fylde sin printer, hvis den er løbet for for enten toner eller blæk alt efter model, men det behøver ikke være så dyrt. Inkpro.dk er  en dansk webshop, der har specialiseret sig i at sælge forbrugsstoffer til printere, der ligger langt under butikspriserne. Inkpro.dk annoncerer med, at deres priser er op til 90% lavere. Desuden har de prisgaranti, hvilket sikrer at man ikke finder deres produkter billigere andre steder.

Det er en webshop, der henvender sig til prisbevidste forbrugere. Det bærer da også præg af, at været et tilbudssite, hvor det lækre design er kommet i anden række til fordel for tilbudsbannere på forsiden. Det er meget tydeligt, at det er prisen der er det bærende element for sitet.

E-mærket og Trustpilot på 9.1

Webshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket er den største blåstempling af en webshop, da det blandt andet garanterer at de overholder markedsføringsloven, E-Handelsloven, Købeloven og meget andet. Det betyder også, at man eksempelvis ikke efterfølgende modtager spam og er blevet gjort bekendt med betingelserne inden køb. Udover E-mærket har InkPro.dk også en fremragende score på Trustpilot, hvor de har en score på 9.1 ug af 10.

Den grafiske opbygning

InkPro.dk er helt klassisk bygget op med overskuelige menuer i top og bund. De forskellige produkter er delt på efter de forskellige producenter. Det gør det let at finde lige præcis det man mangler, så længe med ved hvilken producent, der har lavet printeren. Det er utrolig nemt at finde frem til den kompatible patron eller toner man skal bruge, omend det ikke er voldsomt indbydende på det grafiske plan.

Den samlede bedømmelse

Inkpro.dk er en fin og funktionel webshop, der er let at navigere rundt i, og hvor man uden problemer kan finde det man søger. Det er ikke et site der er specielt lækkert, men produkterne der sælges taget in mente, giver det også god mening.

 

Skrevet af admin