Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Lær dansk med IA Sprog, der er en sprogskole i København. Her er forskellige sproguddannelser, der egner sig til personer, der ikke har dansk som modersmål og vil enten lære eller øve det danske sprog. Det stiller nogle krav til hjemmesiden, og vi ser her på, hvordan de klarer sig.

Brugervenlighed

Siden er brugervenlig. Den er bygget i et stilrent, lyst design, og det er let at navigere rundt på siden. Samtidig har du mulighed for at skifte sproget til engelsk, hvilket er helt essentielt, hvis man — som målgruppen — ikke taler sproget på forhånd. Der er kun 4 punkter i menuen, hvor der dog kommer en dropdown, hvis du holder musen over nogle af felterne. Det gør dog, at det er let at finde det, man har brug for, og det gør sidens struktur overskuelig.

Indhold

Indholdet på siden er fyldestgørende, og der er ikke noget tyndt indhold, der kunne bruge mere. Teksten er lige tilpas, og vi får de informationer, vi har brug for, når vi kigger på sidens forskellige elementer. Har man brug for yderligere information, kan man navigere til menupunktet ‘Kontakt’, hvor man let finder kontaktinformation. Det er nemt, og det er overskueligt. Indholdet fejler altså ingenting, og man får svar på de fleste af de spørgsmål, man kunne lægge inde med, inden man besøger siden.

Design

Sidens design er simpelt, og det passer perfekt til målgruppen. Det er ikke prangende, men det skal det heller ikke være; det er der ingen grund til. Så længe informationen bliver videreformidlet nemt og overskueligt.

Bedømmelse

Alt i alt er der tale om en rigtig fin side, der formår at videreformidle den information, der er relevant for den besøgende. Den er overskuelig og brugervenlig, og det er ikke svært at finde de ting, man har brug for. Alt i alt får siden 5/6 stjerner.

Skrevet af admin