Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Bag hjemmeside HSDK.dk er virksomheden, Hovedstadens dødsbo og konkurs, og som navnet antyder ligger HSDK i hovedstaden, København på Sjælland. Virksomheden har over 10 år erfaring med tømning, rengøring m.m. af alle former for dødsboer omkring København. Virksomheden drives til dagligt af Michael og Ann, hvor en række ansatte hjælper med virksomhedens drift. HSDK har i dag en stor kundekreds som blandet andet er skabt igennem godt og stabilt arbejde, hvor kunderne er i centrum. Det har bestydet at rigtig mange tidligere kunder har anbefalet firmaet.

Brugervenlighed og design

Når man kigger på HSDK’s hjemmeside, er men ikke i tvivl om at der er tale om en virksomhed som tilbyder rydning og rengøring af dødsbo. De store flotte slider billeder i baggrunden, som giver en god og hyggeligt stemning på siden. Det første, du bliver mødt af, når du klikker dig ind på hjemmesiden, er menuen og slideren som skaber en god stemning . Her har du mulighed for at navigere til de undersider, der er på hjemmesiden, og generelt læse om hvad virksomheden tilbyder.

Enkelt og tydeligt budskab

Kommunikationen på HSDK hjemmeside er enkel og lige til. Man er som kunde ikke i tvivl om hvad virksomheden tilbyder. Det er skrevet til den almene besøgende, og det er heller ikke svært at finde de informationer, man søger. Derfor er der altså intet ved kommunikationen på hjemmesiden, der fejler noget, og der er masser af tekst, så det er let at forstå de ting, der står.

Vurdering: 5/5

Alt i alt er siden rigtig god. Designet fungere godt og den fungerer helt perfekt på både mobil og tablet. Faktisk ser det ud til, at den først og fremmest er udviklet til disse enheder. Dette er også med til at påvirke vores flotte vurdering på 5/5, da søgemaskinerne fokusere mere og mere på mobil enheder.

Skrevet af admin