Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hotel Kirstine er et privatejet hotel som ligger i midt i byen Næstved. Hotel Kirstine er et 4-stjernet hotel, som hverdag yder en særdeles god service for deres gæster. Du har på hotellet, både mulighed for overnatning, spisning, samt at holde din fødselsdags fest – med fuld betjening. Hotellet fungerer samtidig også som kursus- og konferencecenter, for de som skal afholde sådanne.

Brugervenlighed

Brugervenligheden på hjemmesiden synes at være rigtig god, og man forstår tydeligt hvor man skal gå hen – når man skal finde noget bestemt. Sidens design er smalt, og ligner faktisk at man kigger på et langt menukort, hvilket giver en hjemmeside der er nem at læse, da tekstfelterne dermed heller ikke er for bredde. Tekst emnerne er delt godt op, og man giver ikke op i læsning undervejs.

Bookingen er altid til at finde, og det er super nemt at komme videre til den bestilling, som man så gerne vil ligge her. Det tager kun et par enkelte steps, og bum – så har man bestilt.

Teknik

Hjemmesiden er meget enkel, og indeholder ikke så mange avanceret tekniske elementer til brugerne – hvilket også er en meget god ting. Det betyder nemlig at alle former for besøgende kan navigere sig rundt på siden, og gøre en bestilling her på. Det mest avanceret der er at finde på siden, er deres 360 graders billeder, hvorpå du kan trykke på nogle blinkende blomster ikoner – som føre dig videre til et andet rum. Faktisk en meget sjov oplevelse.

Anmeldelse

Hotel Kirstines hjemmeside, er som selve hotellet. Traditionelt, og et sted hvor alle kan lide at være. Det er faktisk rigtig hyggeligt at befinde sig på deres website, da den ikke er så fancy som så mange andre. Selvom hjemmesiden er simpel, så er der alligevel masser af muligheder for dig som gerne vil booke hos Hotel Kirstine.

Se blandt andet dine muligheder for at benytte Hotel Kirstine som dit kursuscenter lige her.

Skrevet af admin