Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hindsgavl.dk er Hindsgavl Slots hjemmeside. Hindsgavl Slot er en historisk bygning, der befinder sig ved Middelfart på Fyn. Slottet er nu indrettet med en restaurant og fungerer samtidig som hote. Det danner ramme om mange forskellige begivenheder, og det er muligt at leje lokalerne, hvis man har noget, der skal fejres; eksempelvis hvis du skal fejre konfirmation, fødselsdag, bryllup eller lignende. Du kan også tage på et weekendophold.

En sådan forretning kræver en god og brugervenlig hjemmeside. Men lever Hindsgavls hjemmeside op til dette, og hvordan er brugervenligheden egentlig? Vi har taget hjemmesiden under luppen, og her følger vores professionelle vurdering.

Brugervenlighed og design

Først og fremmest er det nødvendigt at se på hjemmesidens design. Generelt er den udarbejdet i nogle lidt støvede nuancer, der fint går i spænd med slottets værdier; beliggenheden og kulturarven. Det første, du bliver mødt af, når du klikker dig ind på hjemmesiden, er en såkaldt header. Her har du mulighed for at navigere til de undersider, der er på hjemmesiden, eller booke dit ophold på Hindsgavl Slot:

Det fungerer rigtig godt, og det er let at finde det, man har brug for. Sidens vigtigste egenskab er, at du skal kunne booke et ophold, og det har du let mulighed for.

Generelt er designet rigtig godt, og det får dig til at tænke på alle de helt rigtige ting. Det er inter problem at navigere rundt, og man danner sig hurtigt et overblik over, hvor de forskellige ting findes på siden. Alt i alt er designet rigtig godt. Det bedste er, at den fungerer helt perfekt på både mobil og tablet. Faktisk ser det ud til, at den først og fremmest er udviklet til disse enheder.

Kommunikation

Kommunikationen på Hindsgavls hjemmeside er skarp, og det er let at forstå, hvad der står. Det er skrevet til den almene besøgende, og det er heller ikke svært at finde de informationer, man søger. Derfor er der altså intet ved kommunikationen på hjemmesiden, der fejler noget, og der er masser af tekst, så det er let at forstå de ting, der står.

 

Vurdering: 5/5

Skrevet af admin