haandvaerkernoeglen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Håndværkernøglen giver dig et overblik lokale håndværkere i dit nær område. Hvis du har en opgave der skal løses, vil man ofte have nogle forskellige tilbud på den, så du kan sammenligne priserne. På Håndværkernøglen kan du søge på faggruppe og by og derved få liste de håndværkere der er tilgængelige i dit området – vælger du eksempelvis “anlægsgartner Taastrup” får du en liste med 4 anlægsgartnere i området, mens du får 8 frem hvis du vælger “murer Greve“.

Det er ikke altid at en lokale håndværker er den absolut billigste løsning, da de ikke altid har de samme stordriftsfordele som store nationale håndværksvirksomheder.  Alligevel vil den lokale håndværker udføre opgaven yderst grundigt, hvilket der er flere grunde til. For det første er de ofte lettere at komme i kontakt med både før og efter projektet bliver sat i gang, og for det andet, vil de ofte vil de gerne værne om deres gode navn og ry i området, hvilket kan betyde, at de gør en ekstra indsats for at komme i mål. Desuden har den enkelte håndværker heller ikke de samme lønudgifter, som større håndværker firmaer, hvilket i sidste ende kan betyde billige priser til slutbrugeren.

Udvalg

Udvalget af forskellige håndværkere er stort, og det er nemt at finde frem den enkelte faggruppe, som man har brug for. Det er samtidig rigtig let at finde dem via Google, hvilket er vigtigt, da de fleste almindelige forbruger ofte starter me at søge efter deres by og derefter faggruppe.

Konklusion

Konklusionen er, at siden fungere overraskende godt, og den er godt og enkelt designet. Skal du bruge en lokal håndværker, kan du med fordel finde den rette på siden. Hjemmesiden er designet er godt, og har samtidig en god og logisk struktur. Her på Siteedit giver vi derfor sitet 4/5. Det er godt, men der er naturligvis plads til forbedringer. Så som anbefalinger fra kunder som tidligere har benyttet den enkelte håndværker, eller generelle referencer.

Skrevet af admin