haagensen-as.dk

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

A/S Gunnar Haagensens historie starter helt tilbage i 1921, hvor virksomheden blev grundlagt i Letland. Virksomheden grundlag for eksistens, er deres to overordnet nøgleord, som er ordholdenhed og godt købmandsskab. Disse to ord har lige siden grundlæggelsen har været i fokus for virksomheden. Ligesiden starten i Riga, hvor produktionen var, kom virksomheden i fyrrene til Danmark, og fandt deres faste rammer, hvilket har præget den siden. Haagensen-as.dk er specialister i tætninger, i form af o-ringe og pakninger, samt mange andre tekniske artikler. De leverer til en lang række virksomheder i maskin-, hydraulik- og procesindustrien. Med en stor lagerkapacitet, har virksomheden mulighed for at råde over 25.000 varenumre, hvilket betyder at firmaet er i stand til at levere alle ordrer fra dag til dag.

Brugervenlighed

Brugervenlighed på haagensen-as.dk er umiddelbart let og lige til. Det er let at navigere rundt på siden, og du finder hurtigt ud af hvad virksomheden beskæftiger sig med. Ligeledes er der en fin søgefunktion, hvor du har mulighed for at søge internt på siden – du skal blot indtaste søge term og klikke på søg.

Kommunikation

Man får et klart indtryk af at virksomheden henvender sig til b2b markedet, og er en stor produktionsvirksomhed. Alle nødvendige informationer, der skal være på en hjemmeside er der, og man forlader siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af.

Teknik

På mange hjemmesider kan der være problemer med teknikken. Det er ikke tilfældet her. Alle sider virker efter hensigten og umiddelbart ingen fejl på siden. Ikke de store anbefalinger på dette område. Man kan altid overveje at lave forskellige tekniske forbedringer.

 Anmeldelse: 4,5/5

Vi ender på 4/5. Hvilket fortæller noget om at vi rigtig godt kan lide siden. Der er tale om en god side, der hurtigt og enkelt leverer den information, der er nødvendig. Ligeledes er websitet hurtig, og kører upåklageligt med rette https overgang, og certifikat.

Skrevet af admin