Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Gulvkanonen.dk er en hjemmeside for firmaet af samme navn, der udfører alt indenfor gulvservice. Så hvis man lige står og skal have slebet eller afhøvlet gulvet i huset eller lejligheden, så er det dem man kontakter. De har base i Ballerup og udfører arbejde i hele hovedstadsområdet.

Hjemmesiden er bygget op i CMS systemet WordPress, og fungerer som et udstillingsvindue med de ydelser der tilbydes. Under hvert punkt kan man læse en smule om de forskellige ydelser, så man har en fornemmelse af hvad der tilbydes. Desuden er det muligt at se før og efter billeder på gulve, der er blevet slebet eller afhøvlet.

Siden er bygget op omkring et relativt friskt design, der har et animeret touch, da der er en figur der går igen på siderne, som fungerer som en form for widget på sitet. Dette fungerer egentlig fornuftigt, uden det dog virker til, at der er den store funktion ved dette. Skulle dette virkelig være godt, skulle der være en mere klar grund til at vælger denne form for ikon.

Gulvkanonen.dk er bygget overskueligt og simpelt op, hvilket gør det rimelig nemt at navigere rundt mellem de forskellige menuer og læse mere om de forskellige ydelser. Det er nemt at finde billeder og se referencer, hvilket er det de fleste nok vil lede efter, når de skal finde en håndværker til jobbet. Dog er mængden af tekst ikke så stor, og det kunne være rart at læse lidt mere om de forskellige ydelser, hvilket også trækker en smule ned.

I forhold til overskuelighed og branchen taget i betragtning (hvor der er mange tvivlsomme sites), så er Gulvkanonen.dk bestemt placeret i den bedre ende af skalaen.

Skrevet af admin