Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Grunk Event er et dansk eventbureau, der arrangerer julefrokoster, intimkoncerter, sommerfester og lignende firmaarrangementer. Det betyder, at der skal være en let oversigt over de forskellige events, Grunk Event afholder. Det sætter visse krav til hjemmesiden. Vi har her set på, hvorvidt hjemmesiden egentlig lever op til disse krav.

Brugervenlighed

Brugervenlighed er en it-terminologi, der betegner den egenskab, der er ved et system, der er let at betjene; at selve brugerfladen er intuitiv og fungerer som brugeren ville forvente. Hvordan fungerer det så for Grunk Event? Faktisk overraskende godt. Det er let at navigere rundt på siden, og du finder lynhurtigt det, du søger. Samtidig er der en fin søgefunktion, hvor du har mulighed for at søge på det event, du ønsker – du skal blot indtaste en glose og klikke på søg, hvorefter du eksponeres for alle de resultater, der relaterer sig til din søgning.

Kommunikation

Måden, hvorpå der kommunikeres på GrunkEvent.dk, er god. Igen er sproget letforståeligt, og budskabet kommer let ud. Der er alle de informationer, der skal være på en hjemmeside af en sådan karakter, og derfor forlader man heller ikke siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af. Det er godt, for det betyder, at hjemmesiden er grundig, og der sidder en dygtig kommunikationsmedarbejder, der godt kan være stolt.

Teknik

På mange hjemmesider kan der være problemer med teknikken. Det er ikke tilfældet her. Alle sider virker upåklageligt, og der er generelt ingen synlige fejl på siden, der er værd at kommentere på. Afsnittet bliver kort, for der er ikke så meget at sige, andet end at det hele fungerer, som det skal.

Anmeldelse: 3.5/5

Vi ender på 3.5/5. Det gør vi, fordi her er tale om en god side, der er hurtig og leverer den information, der er nødvendig. Alligevel er den ikke prangende, og mangler lidt på designfronten, hvis den skulle have fuldt hus. Ikke noget dårligt resultat alligevel.

Skrevet af admin