Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Foerstehjaelptilkoerekort.dk, er son navnet antyder en hjemmeside med en virksomhed bag, som tilbyder førstehjælp kursus når du skal tage kørekort. Hvis du til at tage kørekort og mangler et førstehjælpskursus, kan du gennem foerstehjaelptilkoerekort.dk tage de nødvendige og obligatoriske førstehjælpskurser til dit kørekort. Når man bliver omkring de 18 og skal til at tage kørekort, kribler det i fingrene for mange unges vedkomne i fingerne, for at komme i gang med at tage kørekort. Hjemmesiden foerstehjaelptilkoerekort.dk, tilbyder at tage kurset ved dem, hvor der er 3 steder på Sjælland, henholdsvis Amager, Frederiksberg og i Brønshøj, hvor det er muligt. Hvert kursus har en varighed på 8 timer og der er typisk sat en dag af til det.

Brugervenlighed

Brugervenlighed på Foerstehjaelptilkoerekort.dk er let og lige til. Siden er en “onepage”, hvilket vil sige at al den information du skal bruge, ligger på forsiden. Når du vælger hvilken by du vil tage dit førstehjælpkursus, kan du klikke ind under hver enkel by og finde din tid i kalenderen. Det er meget let at navigere rundt på siden, og du finder hurtigt de informationer som er nødvendige.

Kommunikation

Man får et klart indtryk af at virksomheden henvender sig til personer som skal til at tage køreskort eller er i gang med det. Alle nødvendige informationer, der skal være på en hjemmeside er der, og man forlader siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af.

Teknik

På mange hjemmesider kan der være problemer med teknikken. Det er ikke tilfældet her. Siden er ikke særlig stor, og derfor er det heller ikke så mange fejl, det kan forværre teknikken. Alligevel er siden faktisk i den langsomme ende hvis du tjekker sidens hastighed. Her loader siden på 2,61 sekunder, hvilket godt kunne forbedres.førstehjælptilkørekort

 Anmeldelse: 3/5

Vi ender på 3/5. Hvilket fortæller noget om det er en side som ligger overmiddel. Der er tale om en god side, der hurtigt og enkelt leverer den information, der er nødvendig. Dog er siden i den langsomme ende, hvilket påvirker brugeroplevelsen.

Skrevet af admin