Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Finduddannelse.dk er et site, hvor du har mulighed for at finde relevant information omkring forskellige uddannelser. På en sådan side skal det være let at navigere rundt, så man hurtigt kan finde lige netop den information, man søger. Det kan være, at der er forskellige uddannelser, man vil lære noget om, og derfor er det altså vigtigt, at man hurtigt har adgang til dem, man vil læse mere om.

Hvordan klarer de så opgaven på Finduddannelse.dk? Det ser vi nærmere på herunder.

Hvor brugervenlig er siden?

Siden er let at navigere rundt på. Du finder hurtigt frem til det, du leder efter. Samtidig er der en god søgefunktion, der gør det let at finde lige netop det, man søger. Det kan være, at du leder efter en specifik uddannelse – eksempelvis projektledelse – og derfor er det altså smart, hvis du skal navigere til en specifik side, du ikke ved hvor er på forhånd.

Menuen fungerer også godt, og det er ikke svært at finde frem til det, du leder efter.

Hvordan er sproget på siden?

Siden er skrevet i et sprog, hvor alle kan følge med. Det betyder, at det er let at forstå, hvad der menes, når der bliver skrevet noget. Denne del er især vigtig på en side, der har til formål at rådgive den besøgende og videreformidle information – og ikke blot videreformidle information, men rent faktisk beskrive i detaljer, hvordan de forskellige uddannelse hænger sammen.

Hvordan er teknikken?

Teknikken på siden spiller. På mange sider er der problemer med teknikken, men det er ikke tilfældet på Finduddannelse.dk. Alle sider virker efter hensigten, og generelt er der ikke fejl på siden – hverken synlige eller under motorhjelmen.

Bedømmelse

Generelt fungerer siden rigtig godt, og der kan ikke sættes en finger på noget. Derfor sniger vi os helt op på 4.5 ud af 5 mulige, og det er altså en rigtig flot karakter, som dem, der ejer siden, godt kan være stolte af.find

 

Skrevet af admin