Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Fashionbox.dk er en stor webshop for mærkevaretøj til mænd og kvinder der udspringer af to fysiske butikker i henholdsvis Næstved og Roskilde. Her finder man et stort udvalg fra nogle af de førende mærker som Tiger of Sweden, Armani Jeans, Hugo Boss, Ralph Lauren og mange andre.

Fashionbox.dk har en let og overskuelig opdeling af de forskellige kategorier og mærker. Under kvinder finder man alle de forskellige kategorier inden for dette, og det samme med herretøj, det er enkelt og funktionelt, som man forventer, når man besøger en tøj webshop. Når man vælger et mærke bliver man præsenteret for hele udvalget, og kan herefter tilpasse sin søgning til køn og den ønskede kategori.

På Fashionbox.dk finder man også nyheder, hvor sitet præsentere nyheder fra de store mærkevarehuse, hvor bliver besøgt 4-6 gange årligt og herefter præsenteres på Fashionbox. Det er en god måde at holde sig lidt opdateret på hvad der er nyt på shoppen. Der er naturligvis også et outlet, hvor man finder ekstra gode tilbud, som er nedsat i forhold til de normale priser.

Shoppen fungerer som den skal. Det er let at finde det man søger, og man kan læse mere om hvert produkt med kvaliteten, hvad det er lavet af, hvordan det må vasket og meget mere. Det er enkelt at lægge ting i kurven og betale. Fashionbox.dk tilbyder gratis fragt til hele landet (Færøerne og Grønland undtaget) med GLS og sender varer der er bestilt inden klokken 10.00 samme dag. Der er 14 dages returret, dog er omkostninger forbundet med dette ikke dækket.

Det er muligt at betale med alle de gængse kort, og pengene bliver aldrig trukket på ens konto, før varerne er sendt afsted.

Så hvis du mangler nyt tøj – så smut trygt forbi Fashionbox.dk

Skrevet af admin