Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Event Republic er en virksomhed der som navnet antyder det, arrangerer events. De laver alt fra store konferencer i både ind og udland til pressemøder, gallafester, firmafester og stort set alt andet hvad der hører under kategorien firmaevents.

Ud fra den visuelle stil der er på Eventrepublic.dk er det tydeligt, at det er et meget professionelt foretagende. Der er mange lignende virksomheder, der arrangerer events og firmafester, hvor fremtoningen ofte er langt mindre professionelt og ikke så pænt pakket ind på den digitale del.

Eventrepublic.dk signalerer troværdighed og professionalisme, og ud fra deres cases kan man også se, at kunderne er i den absolutte sværvægtsklasse. De har stået for så forskellige ting som Vladimir Putins besøg i Danmark, til A.P. Møllers julefrokost og Virgin stiferen Richard Bransons besøg i København.

Hjemmesiden er enkelt og overskueligt bygget op med en menubjælke i øverste højre hjørne, der beskriver de ydelser de tilbyder, beskriver hvem der står bag Event Republic, hvordan de arbejder, og så er der en meget udførlig og flot præsenteret sektion for cases med tidligere events, hvor nye kunder enten kan finde inspiration eller bare forsikre sig om, at det er det rigtige eventbureau, de har valgt.

De forskellige cases er bygget simpelt op med en beskrivelse af opgaven, løsningen, et par billeder og en udtalelse fra kunden. Så arbejder du i et stort firma, der skal holde et event af den ene eller anden form, kan der være god grund til at smutte forbi EventRepublic.dk

 

Skrevet af admin