Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Event Republic er et dansk eventbureau, som har til formål at udvikle og skabe begivenheder, der realiserer jeres mål og bevæger modtageren i den retning, I ønsker. Det sætter visse krav til hjemmesiden. Vi har her set på, hvorvidt hjemmesiden egentlig lever op til disse krav.

Usability også kaldet brugervenlighed

Usability er en it-terminologi, der betegner hvordan en bruger interagere med hjemmesiden. Her kigges på om systemet er let at betjene; om selve brugerfladen er intuitiv og fungerer som brugeren forventet det. Event Republic har lanceret nyt hjemmeside for knap en måned tid siden, og resultat er overraskende godt. Det er let at navigere rundt på siden, og du finder lynhurtigt den information, du søger. Samtidig er de forskellige tidligere cases listet op på siden, så du let og enkelt kan finde frem til en stemning som du ønsker for et kommende arrangement.

Sproget på siden

Kommunikationen på Event Republic, enkel og lige til. Sproget er letforståeligt, og budskabet om hvad eventbureauet kan tilbyde, kommer til udtryk. Der er alle de informationer, der skal være på en hjemmeside af en sådan karakter, og derfor forlader brugeren ikke hjemmesiden med et indtryk af, at der er informationer som man mangler. Det er godt, for det betyder, at hjemmesiden er godt og solidt opbygget.

Teknikken og platformen

Event Republic er lanceres på en wordpress løsning som fungere til UG. På mange hjemmesider kan der være problemer med teknikken. Det er ikke tilfældet her. Alle sider fungere upåklageligt, og der er generelt ingen fejl på siden.

 Anmeldelse: 4/5

Vi ender på 4/5. Det gør vi, fordi her er tale om en rigtig god og grundig side, der er hurtig og leverer den information, der er nødvendig. For at siden skulle helt op og ringe på 5/5, skulle der arbejds lidt med hastigheden

Skrevet af admin