Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er findes efterhånden en hel del producenter af hundemad i Danmark. Essential Foods er blandt de nye i branchen, i hvert fald under det navn. Christian Degner-Elsner der er stifteren af Essential Foods, har nemlig tidligere stået bag Oliver’s Petfood, der blev solgt. Han kunne dog ikke holde sig væk fra branchen og stiftede Essential Foods, som nu kan købes hos mange forskellige dyrehandlere og dyrelæger.

EssentialFoods.dk er den officielle hjemmeside for forhandlere, og indeholder alt hvad der er værd at vide om mærket. Udover at man kan læse lidt om historien bag Essential Foods, så er der meget fyldestgørende artikler omkring alle de forskellige typer af hundefoder, som Essential Foods producere. Man kan læse om hvilke typer foder, der passer til hvilke typer hunde, hvis man skulle være i tvivl.

Det er en side der er nem at navigere rundt på, og det er let at finde frem til det man skal bruge. Under shoppen kan man søge på hvilken type hund man har, så hvis man har en hund der er ung, gammel, undervægtig. overvægtig eller noget helt femte, så kan man søge i de forskellige former for foder. Man kan også finde et udvalg af kattemad på siden.

Det er som sagt meget overskueligt, og lige fra at finde varerne til at smide dem i kurven og betale, går uden nogen problemer, så alt i alt fungere EssentialFoods.dk som den skal og er desuden designmæssigt et godt stykke foran mange konkurrerende sites, der sælger dyrefoder, og man mærker at det der er lagt kræfter bag hjemmesiden.

 

Skrevet af admin