Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Elbek & Vejrup er en vidensvirksomhed, hvor støreste delen af ansatte er videnstunge ansatte, der hjælper kunder med komplekse løsninger. Netop en viksomhed som Elbek & vejrup er virksomheder som vi er kendt for at fostre her i danmark, som også kaldes for et videnssamfund. Elbek & Vejrup har hovedsæde i Aarhus N, og det er derfra at deres hovedvirksomhed drives. Hjemmesiden elbek-vejrup.dk har til formål skabe en klarhed over virksomhedens gøremål og klarlægge overfor mulige kunder, hvad virksomheden står for. Vi har set på en række punkter og undersøgt hvorvidt hjemmesiden egentlig lever op til disse krav.

Brugervenlighed

Brugervenlighed er en terminologi, der betegner den egenskab, der er ved en hjemmeside, om hvor let den er at betjene for den enkelte forbruger. Hvordan fungerer det så for Elbek & Vejrup ? Det er let at navigere rundt på siden, og du finder lynhurtigt ud af hvad virksomheden beskæftiger sig med. Samtidig er der en fin søgefunktion, hvor du har mulighed for at søge internt på siden – du skal blot indtaste en glose og klikke på søg.

Kommunikation

Selvom Elbek & Vejrup tilbyder et produkt som mange almindelige mennesker ikke rigtig forstår er sproget letforståeligt, og budskabet klart ud. Der er alle de informationer, der skal være på en hjemmeside af en sådan karakter at man forlader  siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af.

Teknik

På mange hjemmesider kan der være problemer med teknikken. Det er ikke tilfældet her. Alle sider virker efter hensigten og der er generelt ingen synlige fejl på siden. Umiddelbart er der ikke de store anbefalinger på dette område.

 Anmeldelse: 4,5/5

Vi ender på 4.5/5. Hvilket fortæller noget om at vi rigtig godt kan lide siden. Her er tale om en god side, der hurtigt og enkelt leverer den information, der er nødvendig. Ligeledes er websitet hurtig, og kører upåklageligt med rette https overgang, og certifikat.

Skrevet af admin