Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ejuice4you.dk er en dansk forhandler af e-væske og e-cigaretter. Her har du mulighed for at købe e-væske til din e-cigaret. Det betyder, at der er behov for, at siden er let at navigere rundt på, så man kan finde det, man leder efter, når man klikker sig ind på hjemmesiden. Hvordan klarer de så det? Det svarer vi på herunder. Hvis du udelukkende er interesseret i at se, hvor mange point den har fået, så klik dig ned her på siden, hvor du har mulighed for at se karakteren. Hint; den klarer sig godt.

Brugervenlighed

Siden er meget brugervenlig, og du kan nemt finde de ting, du leder efter. Det er samtidig let at sortere, så man får vist de produkter, man har brug for. Det er samtidig let at finde de forskellige produkter, fordi de er opdelt i forskellige grupper. Samtidig er det nemt at se, hvor man skal klikke, fordi farveskemaet brydes med logiske kontraster, når der er en knap, du kan klikke på.

Udvalg

Udvalget af produkter er stort, og det er nemt at finde frem til de ting, man kan købe. Det er samtidig rigtig let at finde dem via Google, hvilket er vigtigt, når de fleste brugere køber ting ved at søge på Google, hvorefter de præsenteres for de billigste ting.

Konklusion

Konklusionen er, at siden klarer sig rigtig godt, og den er godt designet. Har du brug for at finde tilbehør til din e-cigaret, en e-cigaret eller væske, så er det nemt at finde ud af, hvor man skal kigge. Designet er godt, og der er samtidig en god og logisk struktur hele sitet igennem. Derfor får sitet 3.5/5. Det er godt, men det er ikke noget, der er prangende. Det er der dog heller ikke behov for, for den fungerer, som den skal.

Bedømmelse: 3.5/5

Skrevet af admin