Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

IT-virksomheden EazySoft har eksisteret siden 2002 og har 15 års erfaring med udvikling af webbaseret software til effektiv projektstyring, ressourcestyring og tidsregistrering. EazySoft er beliggende i Roskilde, hvor al udviklingen sker fra kontoret.

En IT-virksomhed i vækst

EazySoft blev kåret til Gazelle-virksomhed i 5 år i træk fra 2010 til og med 2014. Virksomheden har både kunder inden for det private og det offentlige. Al EazySofts udvikling og support foregår i Danmark i tæt dialog med virksomhedens kunder.

Virksomheden beskæftiger i dag 15 medarbejdere og har mere end 10.000 brugere globalt.

Kundetilpassede løsninger

Virksomheden anvender altid den nyeste teknologi, både når det kommer til udviklingen af softwaren og interne løsninger og processor til support, projektstyring med flere. Med softwaren, EazyProject, kan EazySoft levere kundetilpassede løsninger til enhver virksomhed og offentlig institution.

Virksomheden har stor erfaring inden for følgende brancher; arkitekter, ingeniører og rådgivere, konsulenter og ejendomsadministrationen. EazySoft tilbyder forskellige features, så som projektstyring, tidsregistrering, planlægning, finans, integrationer og mobile apps.

EazySoft har en vision om at være den foretrukne leverandør af cloud-løsninger inden for projektstyring og planlægning i Norden. Dette skal implementeres gennem en positiv og nærværende virksomhedskultur.

Hjemmesidens opsætning

EazyProject.net kan være en anelse forvirrende at navigere rundt på – især hvis den besøgende ønsker at læse om produktets features. Dog er siden meget visuelt flot, og designet hænger godt sammen med virksomhedens produkter. Det er en sikker hjemmeside – den er gået over til https, som Google anbefaler.

Anmeldelse: 3/5

EazyProject.net får kun en score på 3/5, da det vurderes, at der er en del mangel på content på hjemmesiden, hvilket gør det forvirrende for modtageren at navigere rundt på siden og læse om produktet.

Skrevet af admin