Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes rigtig mange forskellige steder på nettet, hvor man kan købe dyreartikler. Dyrelageret.dk er et af disse steder, og det er en webshop, der forhandler alt til dyr – hvad enten du er på udkig efter et kødben til din hund, træningskegle til din hest eller shampoo til din kat. Med andre ord kan du finde næsten alt, du har brug for, hvis du har et kæledyr.

Navigation og brugervenlighed

Selve siden er bygget op som en klassisk webshop med menuen øverst. Menuen inddeler de forskellige produkter i kategorier, så det er let og overskueligt at navigere rundt på siden. Øverst til højre er der en søgefunktion, der gør det let at finde et produkt, hvis man ikke kan finde frem til det via kategorierne – eller hvis det bare lige skal gå lidt hurtigt, og man ved, hvad man leder efter. Holder man musen over et menupunkt, så kommer der en drop down-menu til syne, og den er lige lovligt proppet med forskellige kategorier, hvilket kunne være gjort lidt mere simpelt. Klikker man på et af punkterne, så kommer til en underside for den kategori, man klikkede på. På den underside er der både en menu øverst, men den samme menu kommer også til syne som sidebar – dog er underkategorierne ‘udfoldede’ her, så den er lidt mere overskuelige. Man kunne af den grund godt have inddelt den øverste menu lidt mere groft, men egentlig fungerer det fint, og man er ikke i tvivl om, hvor man skal klikke henne, hvorfor det udelukkende er et spørgsmål om det visuelle udtryk, der halter en anelse. Brugervenligheden fejler dog intet.

 

Design og indhold

Designet på siden er ikke prangende, men det er heller ikke helt ude i skoven. Det fungerer, men der kunne være lagt lidt mere arbejde i detaljerne. På selve forsiden mødes man af et ‘coverbilled’, der viser et slideshow, der indeholder forskellige billeder af mennesker og dyr. Herunder er der en opdeling af kategorier samt nogle bannere, der informerer om tilbud. Her kunne det have klædt sidens udtryk, hvis der var lidt luft imellem de forskellige elementer. Der er masser af tekst på siden, og det er et plus. Det er informerende, og man føler, at man bliver klogere, når man læser de forskellige produkttekster, da der er masser af relevante skriveri herom. Helt klart et plus.

 

Bedømmelse

Dyrelagerets hjemmeside er funktionel, men ikke visuelt prangende. Der er masser af letlæselig information, og hvor designsiden kunne have været bedre, vinder den på brugervenlighed, produkter samt information, hvorfor sidens endelige bedømmelse bliver på 3.5/5, hvilket er ganske godt. En fin side, der kan det, den skal kunne.

Skrevet af admin