Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Dreamshop, er en online webbutik, hvor du, ja faktisk kan drømme dig til alt, hvad du skal bruge til din fest – og købe det netop her. Her finder du pynt og anden form for fest artikler til en hver temafest, store begivenheder og meget andet.

Deres slogan er ”Alt i pynt til livets og årets små og store fester”, hvilket uden tvivl også passer – når man går igennem deres hjemmeside.

Brugervenlighed

Så snart du lander på forsiden, springer de forskellige temabokse direkte i øjnene på en, og man er ikke i tvivl om, hvilken type webshop man er kommet til. Navigationen er nem og enkelt, og du kan nemt finde den type fest, som du skal holde næste gang. Du finder alt lige fra de simple paptallerkner til børnefødselsdagen, med Disney figurer på, til ekstravagante og eksklusive servietter eller bord kort – til jeres kommende bryllup.

Leder du efter inspiration, finder du nemt nogle inspirerende artikler, til hvordan du kan pyntet op til jeres konfirmation, eller lign. arrangement.

Teknik

Teknikken er som sådan ikke noget ekstraordinært, af en webshop af være. Der er det som man skal bruge, for at handle sine vare. Hvis du præcis ved hvad du skal bruge, er det nemt bare at finde det som du søger i søgebjælken – øverst på siden.

Du har desuden mulighed for at oprette dig som bruger, og lave din egen ønskeliste, eller sammenligne produkter direkte med hinanden.

Anmeldelse

Samlet set er Dreamshop en super fin side, hvor varekataloget, bestemt ikke fejler noget. Der er festartikler til en hver smag, og til en hver fest. Du kan nemt fylde din indkøbskurv med vare til kun en enkelt fest. Og bedst af det hele er, at men ikke behøver at finde et andet sted at handle andre ting.

Vil du gerne se mere til Dreamshops hjemmeside, så kan du klikke her.

Skrevet af admin