Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Diction er en forholdsvis ny spiller på oversættelsesmarkedet. De har en pæn og overskuelig forside, hvor man kort kan se hvad de står for, og hvorfor man skal vælge dem. De kører på at være det billigste på markedet til at oversætte med 1,29 kr. Pr ord. Også på korrekturlæsningen, køre de på at være de billigste med 0,24 kr. Pr ord. De vil levere kvalitet, god pris og en hurtig levering. De siger at alt efter mængden af tekst, kan de have en oversættelse eller korrekturlæsning klar i løbet af en dag. 

Helhedsoplevelsen på siden 

Siden virker nem og overskuelig, de har relevante informationer på forsiden. Samt fin oversigt over mulige sprog de kan oversætte til, samt katalog over store virksomheder de har arbejdet for, her kan du faktisk klikke dig ind og se de forskellige cases, de har haft for de forskellige virksomheder.
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, er der en live chat, som er super nemt at bruge og uden ventetid, så du hurtigt kan få løst dit problem.
De viser de har kvalitet ved at de har en rating på trustpilot på 9,6 ud af 10. Samt nogle kommentarer fra kunderne. 

Sub sider  

Deres sub sider i menu baren er også lette at overskue, giver mening og hvis du søger noget specifik kan du let finde det. Menu punktet “services” giver også et godt indblik i hvilke typer oversættelser og korrekturlæsning de laver.  

Anmeldelse 4/5 

En flot og overskuelig side, som indeholder alt det den bør, for at kunne overbevise potetielle kunder om at vælge dem. Man kan tydeligt se hvad de kan tilbyde og at andre kunder har været tilfredse med deres kvalitet. Noget der til gengæld trækker ned er det at der ikke er nogle billeder under om os og hvem teamet består her. Et profil billede til hver person, ville give et mere personligt og validt indtryk af hvert enkelt ansat.  

Skrevet af admin