Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du på et eller andet tidspunkt i dit liv, er kommet til at låse dig ude, har du også stået i en situation, hvor du har haft brug for en låsesmed, der har kunne hjælpe dig ind. Der findes en utal af låsesmede i København, men det er de færreste af dem, der kommer cyklende. En af dem der gør, er den cyklende låsesmed, der servicerer store dele af København.

Hjemmesiden er bygget op i wordpress og er på mange måder meget klassisk. Den består af simpel navigation med en menubar i øverste højre hjørne, hvorfra man kan navigere rundt på de forskellige sider.

Indhold

Da låsesmed faget ikke nødvendigvis er voldsomt komplekst, er der heller ikke voldsomt meget information på hjemmesiden, udover de basale ting som man har brug for at finde, nemlig et telefonnummer. Man kan godt sidde og savne en lille smule, at der stod noget om priser og ikke mindst om tider og tilgængelighed.

Hjemmesiden har dog en rigtig fin funktion for branchen, nemlig at der er en guide til hvordan man bedst sikrer sit hjem. Dette sker både med tekst og en lille video om hvilke typer nøgler man skal vælge. Noget der giver god mening og en grund til at besøge hjemmesiden, også selv om man ikke lige nødvendigvis står og mangler en låsesmed.

Visuelt

Det er som nævnt en meget klassisk opbygning af hjemmesiden, den fremstår som informativ, men det er heller ikke svært at se, at det ikke er en stor og dyr løsning der er valgt, og at der er det der behøver at være, og ikke så meget mere. Den er lavet i neutrale blå nuancer, hvilket får den til at fremstå meget rolig for øjnene.

Rating: 3,5/5 – hjemmesiden er funktionel og fint, men mangler lidt finesse for at skille sig ud.

 

Skrevet af admin