Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Danmarks førende forhandler inden for den revolutionerende restitutions maskine, Recovery Boots, er uden tvivl OptimaSport. Virksomheden har ikke eksisteret i specielt lang tid, men har virkelig fået øjnene op for markedet inden for kompressionsmaskiner. Recovery Boots er på dansk kompressions støvler og med et sæt Recovery Boots, kan du hurtigt restituere dine tunge ben, arme, lænd m.m. efter din træning, og du undgår helt at skulle indtage forskellige optimerende midler, for at sætte gang i restitutionen. Når du anvender Recovery Boots sørger maskinen for at du restituerer på den helt rigtige og naturlige måde, nemlig igennem blodcirkulationen i dine trætte muskler.

Brugervenlighed

Brugervenlighed er en it-terminologi, som beskriver den egenskab, der fortæller noget om hvordan et system performer. Grundlæggende kigger man på om selve brugerfladen er intuitiv og fungerer som brugeren vil forvente. Optimasport.dk er let og enkelt at navigere rundt på, og det er muligt at benytte deres søgefunktion, så du nemt og hurtigt finder præcis det produkt du søger.

Teknik og information

Grundlæggende fungerer Optimasport.dk rigtig godt. Alle sider virker efter hensigten, og der er generelt ingen synlige fejl på siden. Ligeledes er sproget letforståeligt, og budskabet om virksomheden sælger produkter til træningsverdenen og mere specifikt recovery boots, går klart igennem. Der er alle de informationer, der skal være på en hjemmeside og derfor forlader man ikke siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af.

Anmeldelse: 5/5

Optimasport er fin og brugervenlig, og siden taler godt til dens publikum. Der er tale om en god side, der er hurtig og leverer den information, der er nødvendig – alt i alt en rigtig god side

Skrevet af admin