Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Chili Security er en dansk antivirus-software udbyder, der tilbyder forskellige pakkeløsninger til dine enheder. Hvad enten du anvender computer, tablet eller smartphone, er der en løsning, der passer til lige netop dit behov. Du kan læse mere om dem her.

Simpel hjemmeside med et formål

Deres site — ChiliSecurity.dk — er enkelt og let at navigere rundt på. Meget mere er der ikke at sige om det, men hvis vi skal gå i dybden, så bliver du mødt af en flot og farverig forside, når du klikker dig ind på ChiliSecurity.dk. I øverste hjørne finder du de forskellige menupunkter, du kan navigere fra. Her har du en overskuelig navigation, der ikke kræver de store tanker at anvende. Du bliver præsenteret for forskellige muligheder, alt efter hvilken enhed samt fabrikant, du bruger; om det er Android, Windows eller Apple.

Det betyder, at du ikke selv skal tænke meget selv, fordi det hele er opsat, så du instinktivt ved, hvor du skal trykke. Godt design er, som bekendt, usynligt — og det er det også i dette tilfælde. Det er overskueligt, det er simpelt, og der er ingen forstyrrende elementer, der er i vejen for dét, der er vigtigt; at kunne navigere rundt på de enkelte undersider.

Kommunikationen sidder lige i skabet

Kommunikationen på siden er ligeledes klar og direkte. Du ved, hvad du får, inden du køber det. Du har mulighed for at læse om de enkelte produkter, der tilbydes, og det er ikke svært at drage en konklusion i forhold til, hvad de handler om, hvorfor der ikke er nogen synderlige risiko for, at der opstår misforståelser, eller budskabet ikke kommer klart igennem. Når en bruger klikker sig ind på Chili Securitys hjemmeside, er det med et formål for øje; at hente et virusprogram, der egner sig til lige præcis det formål, der er gavnligt for denne. Det er nemt at finde ud af, og der er ikke komplikationer på vejen.

Farveskemaet opfordrer til handling

Farverne på siden er ligeledes gode. Det er den røde farve, der er dominerende, og det er der en grund til; den symboliserer chilien. Rød er dog en farve, der nemt kan virke aggressiv, men det gør den ikke her. Det fungerer, og det er kun i visse omfang, den røde farve er repræsenteret på siden. En grøn farve bryder med denne, hvilket skaber et godt blikfang. Det er nemlig de grønne knapper, der skal klikkes på. De er lette at få øje på, og man klikker helt instinktivt på dem. Ønsker du at læse mere om Chili Security, klik her.

Skrevet af admin