CapaSystems

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

CapaSystems har specialiseret sig i udvikling af software, der hjælper virksomheder til  større effektivitet ved enten at monitore end-user performance eller ved at automatisere manuelle processer. Capasystems.dk website bærer i den grad præg af at være henvendt til IT-sektoren, det ses både i form af opbygning af websitet, samt navigation, så vel som farvevalget for den visuelle identitet.

Ved ankomst til websitet, ses det tydeligt at en af virksomhedens kerneområder er IT Performance monitoring (IT ydelses overvågning). Ydelsen er baseret på at holde øje med virksomhederes IT-ydelse og alarmere, hvis ydelsen ikke er optimal.

Virksomheden tilbyder desuden også mobil mobile device management, som er samme ydelse, blot inden for mobiltelefoni. De fleste systemer virker kun på en type platform, men her skiller CapaSystems.dk sig for alvor ud fra konkurrenterne.

CapaSystems.dk er bygget på det mindre CMS-system, EasyInstall – en CMS-platform der ikke er særlig udbredt, det bevirker også at selve designet og oplevelsen af websitet, er markant anderledes end de standard Worppress-installationer man gang på gang ser brugt i virksomhedsøjemed.

Udover den almindelige danske hjemmeside, har Capasystems også en international såvel som en tysk version af deres hjemmeside.

Websitet gør som sagt brug af IT-relaterede farver og fonte, farvepaletten spænder fra marineblå til sorte og grålige nuancer.

Skrevet af admin