Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Brodersenkobborg, der forhandler smykker, ure, og briller har fysisk butik beliggende i Ringkøbing, men forhandler også deres produkter via webshoppen;  BrodersenKobborg.dk.

Flotte præsenterede produkter og mulighed for rådgivning

På BrodersenKobborg.dk finder du et stort udvalg af både dåbs- og gaveartikler, smykker så som halskæder og led til halskæder, ringe og armbånd med flere, solbriller, ure og plejeprodukter. Du kan sortere produkterne efter kategorier, så du har mulighed for at finde det produkt, som du leder efter, hurtigst muligt. BrodersenKobborg.dk forhandler stærke brands så som Ole Lynggaard og Georg Jensen.

Hos BrodersenKobborg.dk har alle medarbejdere en fælles passion – de elsker det, de laver, og det vil de gerne dele med dig. Derfor er du som forbruger i de bedste hænder, når du handler smykker, ure, briller eller andre produkter hos virksomheden. På webshoppen finder du en chatboks i nederste højre hjørne, hvor du har mulighed for at sende en e-mail, som medarbejderne vil svare på, så snart de har mulighed for det. Du har også muligt at kontakte medarbejderne via telefonisk henvendelse.

Levering og bytteservice

BrodersenKobborg.dk tilbyder gratis fragt på produkter over 300 kr., og virksomheden har dag til dag levering. Hvis du ønsker at bytte et produkt, som du har købt på BrodersenKobborg.dk kan du benytte dig af virksomhedens bytteservice, der giver dig muligheden for at bytte produkterne i mere end 300 forskellige butikker. Opretter du dig som bruger på webshoppen, får du desuden 15% i rabat. Du har desuden mulighed for at betale med Dankort, VISA, Mastercard, PayPal og MobilePay, når du handler hos BrodersenKobborg.dk.

BrodersenKobborg.dk har fået 5 stjerner af forbrugerne på TrustPilot.

Anmeldelse 4/5

Dropdown menuerne kan forstyrre anvisningerne i produktsortimentet. Webshoppen er overgået til https, som Google anbefaler. Visuelt er webshoppen flot præsenteret, og du får al den nødvendige information, som du behøver. Webshoppen er godkendt af webshopmærket.

Skrevet af admin