Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Bostedet Vendelbo er beliggende i det smukke Vendelbo i Nordjylland, hvor de dejlige naturlige omgivelser er med til at skabe de bedste rammer omkring opholdet. Bostedet er et behandlings og udviklingstilbud for voksne med psykiske lidelser. Der er mange forskellige typer af lidelser, der bliver behandlet her, blandt andet bliver der behandlet for PTSD, borderline, skizofreni og lignende. Du kan læse mere om de forskellige behandlinger og ydelser de tilbyder her.

Brugervenlighed

Brugervenlighed er en terminologi der bruges inden for IT, som betegner den egenskab, der er ved et system, der er let at betjene; at selve brugerfladen er intuitiv og fungerer som brugeren ville forvente. På hjemmesiden Bostedetvendelbo fungere det overraskende godt. Det er let at navigere rundt på siden, og du finder lynhurtigt det, du søger. Samtidig er der en fin søgefunktion, hvor du har mulighed for at søge på det du specifikt ønsker – du skal blot indtaste en glose og klikke på søg, hvorefter du eksponeres for alle de resultater, der relaterer sig til din søgning.

Kommunikation

Måden, hvorpå der kommunikeres på Bostedetvendelbo.dk, er god. Igen er sproget letforståeligt, og budskabet kommer let ud. Der er alle de informationer, der skal være på en hjemmeside af en sådan karakter, og derfor forlader man heller ikke siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af. Det er godt, for det betyder, at hjemmesiden er grundig, og der sidder en dygtig kommunikationsmedarbejder, der godt kan være stolt.

Anmeldelse: 4/5

Vi ender på 4/5. Det gør vi, fordi her er tale om en god side, der er hurtig leverer det som den skal. Alle sider virker upåklageligt, og der er generelt ingen synlige fejl på siden, der er værd at kommentere på. Alligevel mangler lidt på designfronten, hvis den skulle have fuldt hus. Ikke noget dårligt resultat alligevel.

Skrevet af admin