Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Motorisk Legetøj er vigtigt for et barns udvikling, derfor er markedet for netop dette også enormt, da alle naturligvis gerne vil det bedste for deres børn. En af de førende forhandlere af legetøj der styrer motorikken er Børn i Balance, der primært fungerer som en webshop som kan findes på Boernibalance.dk. Virksomheden er placeret i Ballerup, men henvender sig i sagens natur til kunder over hele landet, da det er en webshop.

Hjemmesiden er bygget meget klassisk op, som man kender det fra de fleste webshops i genren. Det betyder, at der fremhæves en længere række varer på forsiden inden for forskellige kategorier, dette er typisk enten de mest solgte produkter, eller produkter der er på tilbud eller lignende.

Til venstre finder men en menu, hvor man kan navigere mellem de mange forskellige produkter, der tæller alt fra løbecykler og sansegynger til rejsesenge og puslespil. Børn i Balance har også en rigtig fin funktion, hvor man kan søge efter gaver til babyer og børn fordelt på alder. Hvis man skal til børne fødselsdag, give en barselsgave eller lignende, og ikke lige har børn, kan det være meget svært at finde ud af, hvad man skal gå efter. Dette hjælper webshoppen med, ved at inddele det i alderstrin, hvilket er en fin funktion.

Designet på hjemmesiden er pænt og overskueligt. Den fremfor dog ikke super moderne og er ikke nogen designmæssig perle, men den er funktionel og meget enkel at navigere rundt på. Søgefunktionen har en velfungerede auto-complete, så den gætter på, hvad du søger efter, alt efter hvad du er begyndt at skrive. Denne del fungerer rigtig godt, hvor den tit halter på konkurrerende sites, og dette skal den have ros for.

Alt i alt fremstår Boernibalance.dk som en rigtig professionel webshop, hvor man kan finde lige det man skal bruge, og hvor produkterne er beskrevet fint.

Skrevet af admin