Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du bygge nyt hus? Så er det Bernt Nielsen, du skal gå til. Bernt Nielsen er en dansk entreprenørvirksomhed som i over 40 år har arbejdet med at designe og opføre typehuse. Typehuse er bygninger som bliver bygget efter en allerede eksisterende skabelon, hvilket vil sige, at man kan vælge ud fra flere forskellige skabeloner. Dog har man som køber mulighed for at skræddersy sit hus med lige hvad med ønsker og der er derfor rig mulighed for at sætte sit personlige præg på huset, man skal blot gøre Bent Nielsen opmærksom på ens ønsker.

Usability på Bernt-nielsen.dk

Usability eller brugervenlighed som det også hedder på almindelig dansk, er en it-terminologi, som tager udgangspunkt et system performer og hvordan brugerne tager imod det. Helt grundlæggende kigger man på om selve brugerfladen er intuitiv og fungerer som brugeren vil forvente. Målgruppen for Bernt-nielsen er typisk førstegangskøbere eller boligsøgende som ønsker at bygge nyt hus. Hjemmeside er let og enkelt at navigere rundt, og det er muligt at benytte søgefunktionen øverst op siden.

Teknik og information

Al den grundlæggende teknik fungerer rigtig godt på Bernt-nielsen.dk. Alle sider virker efter hensigten, og der er generelt ingen synlige fejl på siden, der er værd at kommentere på. Ligeledes er sproget letforståeligt og taler direkte til målgruppen. Der er alle de informationer, der skal være på en hjemmeside og derfor forlader man ikke siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af. Siden er bygget i WordPress som er et af de mest anderkendte CMS i dag og er benyttet af mere end 33% af alle website som er udgivet online.

Anmeldelse: 5/5

Bernt-nielsen.dk er fin og brugervenlig bygget op. Designet taler godt til målgruppen og derfor er vores karakterer også 5/5. Der er tale om en god side, der er hurtig og leverer den information, der er nødvendig – alt i alt en rigtig god side

Skrevet af admin