Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

BellaBellacci.dk er en dansk webshop, der forhandler rene og naturlige pleje- og skønhedsprodukter.

BellaBellacci.dk produkter er nøje udvalg, og virksomheden udbyder derfor kun de bedste produkter inden for kategorierne. BellaBellacci.dk kan forsikre dig om, at du ikke behøver at bekymre dig om parabener eller andre skadelige tilsætningsstoffer, når du handler hos dem. De tror nemlig på, at naturen er vores alles bedste ven, når det kommer til kropspleje.

BellaBellacci.dk er dit naturlige valg til økologiske og organiske produkter. Selv emballagen til dine naturlige produkter er af miljøvenligt og genanvendeligt materiale. Virksomheden går nemlig både op i dit velvære samt miljøets.

Overskuelig hjemmeside med bredt produktsortiment

BellaBellacci.dk har et bredt produktsortiment, der omfatter plejeprodukter til både ansigtet, kroppen og håret. Du finder pleje produkter til både mænd og kvinder og har mulighed for at shoppe efter din hud- og hårtype. Derudover udbydes der også dufte, make-up og plejetilbehør – her finder du eksempelvis gaveideer til både mænd og kvinder og pleje- og skønhedsprodukter i rejsestørrelser.

Hos webshoppen finder du produkter af høj kvalitet i forskellige prisklasser, så alle har muligheden for at købe naturlige pleje- og skønhedsprodukter.

BellaBellacci.dk giver dig muligheden for at pleje dig selv og din krop på en naturlig måde og på samme tid passe på miljøet. Find de naturlige produkter på webshoppen og shop sikkert, hurtigt og nemt de produkter, der passer til dig.

Hjemmesidens design er pænt og overskueligt. Her er produkterne opdelt i kategorier, så du nemt kan navigere rundt på siden efter de produkter, som du er interesseret i. Virksomhedens værdier kommer godt til syne i virksomheds- og produktbeskrivelserne.

Sikker betalingsform og hurtig forsendelse

Webshoppen benytter en betalingsform, som er godkendt af PBS, og betalingsformen er derfor 100% sikker, når der handles hos dem. Virksomheden samarbejder med Epay og ViaBill – Det vil sige, at du har mulighed for at købe produktet over én gang eller via en månedlig ydelse over en række måneder.

Forsendelsen af dit produkt foregår via GLS eller Post Danmark pakkelevering. Der afsendes pakker hver dag, og hvis du lægger en bestilling inden kl. 15, vil din pakke med stor sandsynlighed afsendes samme dag som din bestilling.

Anmeldelse 5/5

BellaBellacci får 5/5 i karakter. Der er tale om en nem og overskuelig side, som leverer alle de rette informationer. Siden fungerer hurtigt og er overgået til https, som Google anbefaler. Designet og helhedsintrykket af virksomhedens værdier sidder lige i skabet.

Skrevet af admin