Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Aspenbad.dk er hjemmesiden for Aspen der er specialister indenfor badeværelsesmøbler og badeværelsesindretning. Deres koncept af møbler er bygget op omkring en grundstamme af tre forskellige serier ved navn Norm, Ikon og Grand, hvor der i hver serie er mulighed for sammensætning på hvilken næsten hvilken som helst tænkelig måde.

Aspen er et svensk firma, og designet er meget klassisk skandinavisk og dette bærer hjemmesiden også præg af. Den er bygget klassisk op og store flotte billeder af de inspirerende badeværelser er de bærende elementer for hjemmesiden.

Navigation og usability

Det er nemt at navigere rundt på siden, og i billedgalleriet kan man gå på opdagelse i alle billederne der er tilgængelige, hvilket er et kæmpe plus for alle med en interesse indenfor boligindretning. Billederne fremstår lækre og inspirerende. Derfor er det også en god detalje, at man kan dele dem på sociale medier som Facebook og naturligvis Pinterest, hvor den slags billederne går rent ind.

Man kan læse om tendenser inden for badeværelser, ligesom man kan finde tips og og hvordan man vedligeholder materialerne, så de kan holde så lang tid som overhovedet muligt.

Det grafiske

Grafisk er der ingen tvivl om, at det er billederne der bærer produktet frem, og det der skal sælge møblerne. Selve siden er bygget meget klassisk op hvor menustruktur er standard og footeren helt klassisk. Det er en opbygning der er let at navigere rundt i, og derfor fremstår siden som værende helt traditionel. Kombinationen af den traditionelle opbygning og de flotte billeder gør at siden fremstår grafisk lækker.

Rating: 4/5 – hjemmesiden fremstår enkel og imødekommende men skiller sig ikke for alvor ud. De lækre billeder gør dog, at den fremstår imødekommende og inspirerende.

 

Skrevet af admin