Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Asa-Tor A/S er en maskinfabrik med mange års erfaring inden for dreje- og fræsemaskiner. Eksempelvis er de specialiseret i CNC-drejning på Fyn. Fabrikken blev etableret i 1946, og der har siden dengang være mange kunder gennem butikken. Det stiller krav til hjemmesiden, der både skal være brugervenlig og på samme tid formå at formidle vigtig information. Men hvordan klarer de dén opgave?

Design

Først og fremmest er det nødvendigt at se på hjemmesidens design. Den er bygget op, som en responsiv hjemmeside skal bygges op, og den fungerer fint på alle enheder rent designmæssigt. Farveskemaet er roligt, og siden består af sorte og grå nuancer, der brydes af den orange brandfarve, der også findes i logoet. Det er altså let at se, at dette er Asa-Tors hjemmeside. Alt i alt er designet fint, men ikke prangende — det formår dog at læne sig tæt op ad Asa-Tors brand, hvilket betyder, at designet formår at klare den opgave, det har.

Brugervenlighed

Hjemmesiden er særdeles brugervenlig, og det er let at finde de informationer, man søger. Det betyder, at du ikke skal sidde og lede efter den information, du søger. Det er samtidig let at finde frem til kontaktinformationer. I toppen af siden finder du en menubjælke, hvorfra du kan navigere rundt på siden. Det samme gør sig gældende for footeren, hvor du også finder relevant information omkring, hvordan du kontakter virksomheden.

Tekstmateriale

Teksten på siden er fin og informerende, og du får nemt svar på alle de spørgsmål, du kan have omkring deres ydelser — og teksten er generelt bygget ordentligt op, så det er nemt at læse den. Den er med andre ord læsbar — også selvom det er nogle komplekse informationer, der skal formidles til læseren.

Opsummering

Alt i alt er der tale om en funktionel side, som fungerer som den skal. Brandet er dybt integreret i hjemmesiden, det er let at navigere rundt, og teksten er læsbar. 5/6 stjerner.

Skrevet af admin