Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Anne Fischer Stausholm stiftede tilbage i 2006 Anne Stausholm Landskabsarkitekter og kan dermed i år fejre sig 10 års jubilæum med selskabet. På Annestausholm.dk kan man læse mere om hvilke arbejdsområder de arbejder med, og et udpluk af deres kunder, og tidligere arbejde. Der er nok de færreste almindelige danskere, der kan nævne en håndfuld landskabsarkitekter, derfor er det vigtigt for en virksomhed somme denne, enkelt og lækkert at vise, hvad det er de kan og signalere troværdighed.

www.annestausholm.dk klares begge dette glimrende. Det er muligt at se hvilke mange forskellige projekter virksomheden har arbejdet på, ligesom der et lille arkiv i en slider med eksempler fra forskellige opgaver. Her kunne man godt ønske sig, at det var muligt at læse mere om de forskellige produkter, for at man på den måde kunne danne sig et lidt bedre overblik i form af simple “cases”, hvis man har lidt svært ved at se arbejdet for sig.

Siden er bygget flot og enkelt op, og det er let at finde frem til de forskellige punkter, ligesom det er nemt at navigere hen til kontaktmulighederne, hvis man står i den situation, at man mangler en landskabsarkitekt til et større projekt af den ene eller anden slags.

Den største mangel ved hjemmesiden, er manglen på billeder af det arbejde, der er udført. Det kunne have været givtigt for helhedsoplevelsen, hvis man virkelig kunne gå i dybden og eventuelt finde inspiration til sine projekter.

Skrevet af admin