Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Alpo Group er en dansk virksomhed, som har gjort sig til specialister i trægulve af flere slags. Om som specialister, kender de til god kvalitet – hvilket du kan forvente ud fra deres beskrivelser op deres hjemmeside. Trægulve som sildebensparket og massivt planke gulv, kan du få til en rigtig god pris, da virksomheden har valgt at skærer ned på fordyrende mellemled.

Udover selve plankerne til gulvet, finder du også diverse tilbehør som lim, gulvspartel, rubberunderlag og meget andet

 

Brugervenlighed

Det første du bliver mødt med på hjemmesiden, er et stort header billede, hvor du ser en skov går ned til at være et flot og vel lagt plankegulv.

Hjemmesiden er både på forsiden, og undersider, spækket med flotte og meget inspirerende billeder af flere forskellige plankegulve, plus inventar naturligvis – så man rigtig kan se hvad gulvet går godt til. Teksten er en smule sparsom på forsiden, og vil du vide mere, skal du klikke dig ind på det enkelte typetrægulv. Her får du så også i den grad den information som man har brug for, for det enkelte trægulv. Herudover får du lidt flere inspirerende billeder på, hvordan netop dette gulv vil se ud når det er færdig lagt.

Teknik

Teknikken er ikke så omfattende på dette site, og det er ikke her de bruger deres tid på websitet. Men dette gør skam heller ikke noget. Alt hvad du har behov for at vide, er hvilket planke gulve der kan købes, og hvordan de ser ud – og det levere hjemmesiden til perfektion. Det mest avanceret på websitet er nok deres billede slides.

Med andre ord, alle kan tilgå deres website.

Anmeldelse

Alpo Group har udviklet sig en hjemmeside, som er god for de besøgende at befinde sig på, og man finde nemt inspiration til de gulve – som man gerne vil kigge nærmere på. Så er du ikke helt sikker på, hvilket plankegulv du skal vælge – så hjælper Alpo Group dig med det første skridt. Og jeg synes uden tvivl at du også skal vælge at lægge din ordre her.

Skrevet af admin