alphalyse

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Alphalyse er en virksomhed, som tilbyder unikke laboratorieydelser bl.a. undersøgelse af proteiner. Alphalyse verificere proteinanalyseresultater ved masse spektrometri. Virksomhedens kunder består af enten pharma, biotek eller akademiske forskningsfirmaer og organisationer. Her levere Alphalyse data som virksomheder kan bruge videre i deres arbejder. Virksomheden har en Protein Research Group på Syddansk Universitet i Odense, hvor der forskes i proteinmasse spektrometri. Gruppen omfatter bl.a en række anerkendte professorer som, professor Peter Roepstorff, professor Matthias Mann, professor Peter Højrup, professor Martin Larsen, professor Jens S. Andersen og professor Blagoy Blagoev. På den måde  kan Alphalyse holde sig ajour med de nyeste forskning og teknologier inden for netop deres område.

Usability på alphalyse.com

Brugervenlighed er en it-terminologi, som fortæller noget om hvordan et system eller hjemmeside performer. Helt grundlæggende kigger man på om selve brugerfladen er intuitiv og fungerer som brugeren vil forvente. På alphalyses hjemmeside er let og enkelt at navigere rundt, og det er muligt at benytte søgefunktionen øverst op siden. Her vises alle de resultater, der relaterer sig til din søgning. Ligeledes er der en let og enkel menu i toppen af siden. Siden er på engelsk, da virksomheden henvender sig til det internationale marked.

Teknik og information

Alphalyse.com virker rigtig godt. Alle sider virker efter hensigten, og der er generelt ingen synlige fejl på siden, der er værd at kommentere på. Der er alle de informationer, der skal være på en hjemmeside og derfor forlader man ikke siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af. Et stort plus ved siden, er at mange af de produkterne har en unik landingssiden, og derfor bliver vist hvis der bliver foretaget en Google søgning.

Anmeldelse: 4/5

Siden alphalyse.com er fin og brugervenlig, men vores karakterer bærer præg af et lidt gammeldags design, og får derfor 4/5. Der er tale om en god side, der er hurtig og leverer den information, der er nødvendig – så alt i alt en god side der bringer den information den skal. Besøg virksomhedens hjemmeside her.

Skrevet af admin