Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Leder du efter et site, hvor du kan læse mere om a-kasser, og hvilke fordele for kan drage af disse? Akassetips.dk er en hjemmeside, som fortæller lige netop dette, og meget mere til. Her bliver der både gået i dybden med de forskellige økonomiske hjælpepakker, hvem der kan få og hvordan de kan få disse. Akassetips.dk leder dig derudover, direkte hen til den a-kasse, som du synes virker interessant, og som du måske gerne vil meldes ind i.

Brugervenlighed

Akassetips.dk er nem og enkel at navigere rundt på. Man får en fin introduktion til, hvad det er for en side man er havnet på, og der bliver gjort helt klart, hvor der kan læses mere om de forskellige ting – inden for området.

Man finder hurtigt ud af hvor man skal lede, hvis man er inde på siden, med et bestemt formål. Skal du f.eks. finde informationer omkring barsels dagpenge, kan du læse en fyldestgørende guide omkring dette. Er du i stedet på udkig efter en ny a-kasse, du måske kan melde dig ind i, så finder du nemt en hel liste med a-kasser oppe i menuen.

Teknik

Websitet giver ikke så meget andet end relevante informationer omkring a-kasser, og hvad du kan forvente af dem – som medlem. Derfor er teknikken, og skal heller ikke være særlig avanceret. Man kan bare klikke sig lidt rundt, og finde netop de informationer som man har bruge for.

Jeg er dog vild med den indholdsfortegnelse, som både er at finde på forsiden, og på deres FAQ side. Den gør helt klart oplevelsen mere overskuelig.

Anmeldelse

Akassetips.dk er en helt almindelig og brugervenlig hjemmeside, hvor man kan finde alt den information som man har brug for, for at blive endnu klogere på a-kasser.

Er du endnu ikke medlem af en a-kasse, eller kunne du godt tænke dig at skifte? Så er akassetips.dk det helt rigtigt sted for dig at lede.

Skrevet af admin