Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mangler du et arbejde, eller mangler du en ekstra medarbejder til din arbejdsplads? Så er Adecco lige noget for dig. Adecco er en verdensomspændende virksomhed der hjælper personer og virksomheden med at blive matchet sammen i mere end 60 lande. Adecco er derfor både et vikarbureau og et rekrutteringsbureau. Derfor har Adecco stor erfaring med at finde det helt rigtige makkerpar. Både set ud fra kvalifikationer, men også ud fra personlige profiler, så man kan få lavet det helt rigtige match. Adecco har grundet sin størrelse et stort netværk af både personer og arbejdspladser klar til at blive matchet op, så mangler du enten et arbejde eller en ekstra mand, så er Adecco stedet for dig.

 

Brugervenlighed på siden

Adeccos målgruppe er hovedsagligt dem som er beskrevet ovenfor. Altså enten er det folk uden arbejde eller f.eks. en HR-afdeling i en virksomhed som mangler en ekstra mand. Derfor skal det være intuitivt at oprette sin virksomhed eller som privatperson søge efter stillinger som dem man tidligere har besat.

 

Teknik

Teknikken bag hjemmesiden er alt det du ikke ser med øjet men alt det der ligger bagved. Hovedsagligt er det hastigheden der vil påvirke din brugeroplevelse. Adeccos hjemmeside indlæser rigtig hurtigt og du føler derfor ikke at du skal sidde og vente på at siden indlæser færdigt. Det er et stort plus til oplevelsen på siden.

 

Konklusion

Sitet fungerer rigtigt godt og du kan nemt navigere rundt til de ting du skal kunne se på siden. Adecco har en nem tilgængelig menu hvor du kan navigere nemt rundt på siden og finde de ting du har brug for at finde når du skal finde et job eller oprette din virksomhed. Ligeledes er det rigtig nemt at oprette alarmer når Adecco finder noget der matcher til dig eller din virksomhed.

 

5/5

 

Skrevet af admin