Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Boel Akupunktur er blandt landets største og mest anerkendte behandlere. Boel Akupunktur der står bag hjemmesiden Acunova.dk har klinikker i København, i Odense og i Aulum i Vestjylland. Boel Akupunktur behandler mere eller mindre alle typer af lidelser, der kan behandles via akupunktur, og er kendt som en af de behandlere med størst effekt.

Boel Akupunktur har altid være med langt fremme, når det kom til at behandle sportsskader og var i sin tid med på Bjarne Riis’ tour hold, hvilket siger en smule om deres ekspertise på området. De har behandlet en lang række sportsstjerner, og gør det stadig. Der er mange typer af sportskader, der kan blives kvit med den rette behandling, og Boel Akupunktur har stor succes med dette. I dag behandles der mange forskellige typer af lidelser på de tre klinikker. Derudover tilbyder John Boel undervisning og har undervist alt fra læger og kiropraktorer til fysioterapeuter i akupunkturens

Hjemmesiden Acunova.dk der også kan tilgås vis Boelakupunktur.dk er en fælles hjemmeside for de tre klinikker. Hjemmesiden er hjemsted for en masse information omkring de forskellige typer af behandlinger der tilbydes, ligesom der også er videoer med patienter, der er blevet behandlet og som fortæller om deres oplevelser med det.

Det er en hjemmeside der bærer præg af at have nogle år på bagen, og som er langt mere informativ end den er indbydende. Den har de informationer, man skal bruge, men det kunne have været pakket mere lækkert og indbydede ind, hvis helhedsfornemmelsen, skulle have været bedre.

Alt i alt fremstår Acunova.dk dog stadig som værende tilstrækkelig for hvad den er, nemlig en side der skal informere om de forskellige muligheder der er hos Boel Akupunktur.

Skrevet af admin