Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Aakjaer.dk er en webshop der har sine grundsten i den fysiske butik Aakjaer, der ligger i Esbjerg. Det er er en webshop der tilbyder mere eller mindre alt indenfor gaveartikler og har et stort udvalg af gavekurve, chokolade, rødvin, kaffe og andre søde sager.

Aakjaer.dk fremstår som som en moderne webshop i et flot og indbydende design, hvor man har lyst til at gå på opdagelse i de forskellige kategorier og blive fristet af de mange tilbud, der er på siden. Det er nemt at finde rundt, og det er overskueligt at kigge rundt i de forskellige kategorier og blive fristet. Søgefunktion virker fint og den kommer med gode forslag i forhold til søgeordene, hvis man eksempelvis bare søger efter “vin” og ikke søger mere specifikt.

Hvis man leder efter et kæmpe udvalg af vine, er Aakjaer måske ikke det rette sted, men de har et bredt udvalg af kvalitetsvine, som man kan købe for sig selv, eller finde dem i forskellige gavekurve. Der er også et bredt udvalg af forskellige gode rom. Der findes et bredt udvalg af forskellige luksuriøse chokolademærker som eksempelvis Xocolati, Chokoladefabrikken og Temper Chokolade.

Aakjaer.dk kører også konstant med en række aktuelle tilbud, der ændrer sig som der kommer nye tilbud ind, her er det muligt at gøre en ekstra god handel, det er især vin og spiritus det er muligt at finde gode priser på det her.

Alle ordrer på over 799 bliver leveret fragtfrit, og de sendes med PostDanmark og leveres inden for 1-3 dage, hvilket må betegnes som værende standard for en webshop af denne type. Bestiller man for under 799 kroner koster forsendelsen 29 kroner i bestillinger der ikke inkluderer flasker og 69 kroner for bestillinger med vin eller spiritus. Det er muligt at betale med alle typer af kort.

Skrevet af admin