Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Wolfgear.dk er en dansk sportswebshop, der sælger forskellige produkter til fitnesstræning, både i form af udstyr men også i form af beklædning. Vi har taget et kig på siden og givet vores vurdering af den, læs med her.

Wolfgear.dk er opbygget i WordPress-CMS, verdens mest populære CMS-system og dette medfører også at der er rigeligt med muligheder, for udvidelse og tilføjelse af ekstra plugins og moduler. WordPress-CMS er det bedst understøttede CMS-system i verden og dette kan være en klar fordel for en hvilken som helst side. Især da det ikke binder sideejerne til en fast leverandør af udvikling, denne kan hurtigt skiftes ud til en anden sagkynding.

Navigation og usability
Siden er logisk opbygget i en række forskellige kategorier. Der er på nuværende tidspunkt ikke en overflod af produkter på webshoppen, og deraf heller ikke megen dybere kategorisering, hvilket giver mening, da der ellers kunne opstå flere kategorier end produkter, hvilket ville forvirre slutbruger.

Produktteksterne er rigtig gode og det er tydeligt at forstå, at dem der har skrevet dem, ved noget om emnerne. Produktteksterne er blandt de længste og mest udførlige vi har set. Se eksempelvis denne meget udførte beskrivelse af deres straps til vægtløftning-træning.

Udvalget
Wolfgear.dk sælger primært deres egne varer, med eget logo, men de har også andre brands, her i blandt finder man By Moxy og Crossgen. Det forventes at udvalget bliver større, på et senere tidspunkt, hvilket ville give shoppen et langt bedre standpunkt, den skarpe konkurrence taget i betragtning.

Skrevet af admin